Munkajog
Főoldal > Jogélet > Sára Hungler: The Dual Nature of Employee Involvement (A munkavállalói részvétel kettős természete) (L’Harmattan Kiadó, Budapest, 2020)

Sára Hungler: The Dual Nature of Employee Involvement (A munkavállalói részvétel kettős természete) (L’Harmattan Kiadó, Budapest, 2020)

Néhány éve meg kellett szüntetnem egy feleslegessé vált e-mail-címemet az egyik nagy, globális e-mail-szolgáltatónál. Az erre irányuló sok kattintgatás közben egyszer csak felugrott egy chatablak, ahol egy bizonyos Alex a cég részéről megkérdezte, hogy miben segíthet, és hogy miért kívánom elhagyni őket. Körülbelül 25-30 perces győzködést követően sikerült elérnem, hogy Alex valóban megszüntesse az e-mail- fiókomat. De ma sem tudom, hogy „Alex” vajon hol végezheti a munkáját, Philadelphiában, valahol Indiában vagy a József körút valamelyik bérházában. És azt sem, hogy vajon kinél és milyen jogviszonyban látta el feladatát, és hogy melyik ország jogszabályai vonatkoztak a munkavégzésére. (Ma már abban sem lehetnénk biztosak, hogy „Alex” egy hús-vér ember vagy inkább egy intelligens robot.)

A további tartalom megtekintéséhez előfizetési jogosultság szükséges. Kérjük . Még nem előfizetőnk? Fizessen elő!